Υπηρεσίες

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μας
Ευθυγράμμιση
Ευθυγράμμιση

Η ρύθμιση της ευθυγράμμισης σημαίνει να ρυθμίσετε τα μέρη των αναρτήσεων εμπρός και πίσω. Εάν το όχημά σας δεν είναι σωστά ρυθμισμένο, ενδέχεται να προκληθεί πρόωρη φθορά των ελαστικών. Εάν παρατηρείτε ότι το αυτοκίνητό σας τραβάει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά όταν αφήνετε το τιμόνι για μια στιγμή σ’ έναν επίπεδο δρόμο, πρέπει να το πάτε για έλεγχο της ευθυγράμμισης. Να ελέγχετε πάντοτε την ευθυγράμμιση όταν έχετε χτυπήσει πάνω σε κάτι, ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με τράβηγμα ή συμπεριφοράς του οχήματος, ή αν το όχημά σας τραβάει ή παρεκκλίνει προς μια πλευρά. Ακόμη, όταν το τιμόνι σας δεν επανέρχεται εύκολα μετά από μια στροφή ή είναι σε θέση στροφής ενώ εσείς πηγαίνετε ευθεία, ή όταν αγοράζετε ένα καινούργιο σετ ελαστικών και θέλετε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά και όταν αντικαθιστάτε ένα στοιχείο ανάρτησης ή διεύθυνσης.

Ζυγοστάθμιση
Ζυγοστάθμιση

Τα σωστά ζυγοσταθμισμένα ελαστικά είναι μεγάλης σημασίας για άνεση στην οδήγηση και για μεγάλη διάρκεια ζωής των ελαστικών. Τα μη ζυγοσταθμισμένα ελαστικά μπορούν να προκαλέσουν κραδασμούς, ενόχληση για τον οδηγό, πρόωρη φθορά των ελαστικών και άσκοπη φθορά της ανάρτησης του οχήματός. Τα ελαστικά χρειάζονται ζυγοστάθμιση κάθε φορά που τοποθετούνται στους τροχούς για πρώτη φορά ή εάν γίνει επανατοποθέτησή τους μετά την επισκευή. Τα ελαστικά χρειάζονται εκ νέου ζυγοστάθμιση με τις πρώτες ενδείξεις κραδασμών ή "κοσκινίσματος". Για να ζυγοσταθμιστεί ο τροχός, ο τεχνικός τον τοποθετεί σε μηχάνημα ζυγοστάθμισης όπου περιστρέφεται (προσομοιώνοντας συνθήκες πραγματικής οδήγησης) προκειμένου να εντοπίσει τα βαρύτερα σημεία του. Έπειτα το μηχάνημα καθοδηγεί τον τεχνικό στα σημεία όπου πρέπει να τοποθετήσει αντίβαρο/α στην επιφάνεια της ζάντας για να αντισταθμίσει την όποια ανισορροπία βάρους. Στο κατάστημα μας υπάρχει ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση για επιβατικά αυτοκίνητα, φορτηγά και για μοτοσικλέτες.

Επισκευή Ζάντας
Επισκευή Ζάντας

Οι ζάντες αλουμινίου βοηθάνε στην καλή χρήση των αναρτήσεων και των φρένων. Με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο της επισκευής, αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετική με ζάντες αλουμινίου. Με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, εγγυόμαστε την επισκευή και βαφή της ζάντας σε υψηλή ποιότητα και σε χαμηλό κόστος.

Service Μοτοσικλέτας
Service Μοτοσικλέτας

Service Επιβατικού
Service Επιβατικού

Service Φορτηγού
Service Φορτηγού

Πρεσάρισμα Ρακόρ σε Σωλήνα
Πρεσάρισμα Ρακόρ σε Σωλήνα